Hva er fotograflisten.no?

Ideen til Fotograflisten dukket opp da vi selv skulle finne fotograf. Vi endte opp med å google i timesvis i jakt etter den perfekte fotografen. Vi øynet en mulighet til å gjøre det enklere. Både for de som leter etter fotograf, men også for fotografer å komme i kontakt med nye kunder. Dermed startet idéen om Fotograflisten.no å se dagens lys.

Fotografer fra hele Norge, på ett sted

Fotograflisten.no er åpen for alle profesjonelle fotografer i Norge. Fotografer med enkeltmannsforetak eller AS registrert i Brønnøysundregisteret kan bli medlem. Ved å verifisere organiasjonsnummeret når man oppretter bruker, sørger vi for at fotografene på fotograflisten er profesjonelle aktører. En ekstra trygghet for deg som forbruker.

Kommuniser direkte med fotografer

Via fotografenes profilsider kan kunde og fotograf kommunisere direkte med hverandre.Uten fordyrende mellomledd eller annen innblandingen. For kunder som ønsker å bestille en fotograf, er det ingen kostnad involvert i å bruke fotograflisten.no.

Avtal direkte med fotograf

Alle henvendelser foregår direkte mellom fotografen og kunden. Fotograflisten.no er dermed ikke ansvarlig for utførelse, kvalitet, betaling av oppdraget eller andre tjenester knyttet til dette. Husk at det kan være lurt å lage en avtale i forkant av  oppdraget.

Vi har så vidt begynt

Vår drøm er å gjøre det enklere for kunder å finne den perfekte fotograf til sin begivenhet. Vi er foreløpig kun i startfasen av tjenesten. Vi tenker stadig på hvordan vi kan forbedre tjenesten og setter derfor stor pris på alt av tilbakemeldinger, det være seg ris eller ros, idéer eller andre innspill. Send oss gjerne forslag!

Hva skjer videre?

Vi jobber nå med å ferdigstille løsningen slik at vi kan lansere en fullverdig versjon hvor du som fotograf kan opprette bruker og administrere din egen profil. Som forbruker vil du etterhvert kunne filtrere i fotografer basert på lokasjon. Vi kommer også til å lansere flere fotokategorier etter hvert.